علوم هوا فضا
سرپرست كمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی ایران:

تقویت همکاری میان رشته ای در کمیته های تحقیقات دانشجویی در دستور کار است

تقویت همکاری میان رشته ای در کمیته های تحقیقات دانشجویی در دستور کار است

هوا فضا: سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به برنامه ریزی برای برگزاری کارگاه های آموزشی اظهار داشت که تقویت همکاری میان رشته ای در کمیته های تحقیقات دانشجویی این دانشگاه در دستور کار است.


میترا نوربخش، سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با ایسنا، در حاشیه اولین نشست معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه ۱۰ که به میزبانی این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: امروز میزبان اولین نشست معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه ۱۰ هستیم که در جهت دهمین نشست دبیران و سرپرستان کمیته های تحقیقات و فناوری دانشجویی این منطقه برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این نشست ایجاد هم افزایی میان سیاست گذاران و فعالان پژوهش های دانشجویی است، عنوان کرد: در این برنامه، دبیران و سرپرستان کمیته های تحقیقات دانشجویی—یعنی دانشجویان علاقمند به پژوهش و اساتیدی که دغدغه رشد پژوهشی دانشجویان را دارند—در کنار تصمیم گیرندگان حوزه تحقیقات دانشگاه ها حضور یافته اند تا بتوانیم از ظرفیتهای هر دو گروه بهره مند شویم.

دانشجویان، محور پژوهش و فناوری آینده

این مقام مسئول با تاکید بر نقش دانشجویان در توسعه علمی کشور خاطرنشان کرد: دانشجویان، علاوه بر این که نیروهای جوان، پرشور و خلاق دانشگاه ها هستند، آینده سازان کشور هم محسوب می شوند. هدف اصلی این کمیته ها هم فراهم سازی بستری برای علاقمندان به پژوهش، تقویت روحیه کار تیمی، و هدایت علمی دانشجویان با مشارکت اساتید توانمند است.
وی ادامه داد: در این راه، تلاش داریم تا دانشجویان بتوانند توانمندی اجرای پروژه های علمی را از مرحله ایده تا فناوری کسب کنند. مهم ترین اصل در این فرایند، ایجاد انگیزه و ارتقاء احساس نقش آفرینی دانشجویان در پیشبرد پژوهش های کشور است.

تمرکز بر موضوعات روز و تکنولوژی های جدید همچون هوش مصنوعی

دکتر نوربخش در جواب پرسشی در رابطه با رویکرد این کمیته نسبت به موضوعات نوین علمی مانند هوش مصنوعی، اظهار داشت: در کنار برگزاری کارگاه های آموزشی، برنامه هایی را درنظر گرفته ایم که با دعوت از اساتید متخصص در حوزه های نوظهور همچون هوش مصنوعی، دانشجویان را با این مفاهیم آشنا نماییم. این حوزه یکی از موضوعات پرطرفدار و پراهمیت در بین دانشجویان است.
وی افزود: پارسال و در برنامه های آینده هم کارگاه هایی را طراحی نموده ایم تا دانشجویان ضمن آشنایی با پژوهش های جاری، از ظرفیتهای موجود بهره مند شوند و بگونه ای آموزش ببینند که قادر به فعالیت در این حوزه باشند.

تقویت همکاری میان رشته ای با حضور بنیاد ملی نخبگان

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی ضمن اشاره به حضور دکتر نیکبخت، معاون بنیاد ملی نخبگان در این جلسه، عنوان کرد: با عنایت به این که فعالیتهای در رابطه با هوش مصنوعی بیشتر در قسمت های فنی-مهندسی وزارت علوم صورت می گیرد، سعی شده است تا از راه این نشست ها، تعاملات بین رشته ای میان دانشگاه های علوم پزشکی و بخش فنی-مهندسی گسترش یابد.
وی ادامه داد: هدف از این تعاملات، توسعه همکاری هایی در حوزه هوش مصنوعی و سایر زمینه های در رابطه با علوم پزشکی است تا شاهد جهشی چشم گیر در این حوزه ها باشیم.




منبع:

1404/02/11
11:19:46
0.0 / 5
7
تگهای خبر: آموزش , تكنولوژی , طراحی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
لینک دوستان هوا فضا
هوا فضا هوافضا